Danske Madanmeldere
  • Forside
  • Årets Ret
    • Nominerede/vindere
    • Konkurrenceprogram
    • Prisfest/Gallamiddag
    • Samarbejdspartnere
    • Vurderingskriterier
    • Ærespris
    • Pressefoto
  • Foreningen
  • Bestyrelsen
  • Kontakt

Prisfesten & Gallamiddag ved ÅRETS RET 2024

En unik oplevelse

Gallamiddagen & Prisfesten er kulminationen på ÅRETS RET.
Her serveres Gallamenu inkl. vinmenu, og ​de nominerede + vinderne af ÅRETS RET hyldes ​af de 300 gæster
Fra kl. 17.00 

Velkomstområde med 
Snack-menuer, Champagne Bar I, Cocktail Bar, Caviarbar, Øl Bar, Olivenoliebar, Vandbar & Kaffe Bar
Hotel- og Restaurantskolens kokkeelever og faglærer præsenterer en flot snack-menu.

Kl. 18.30 - Gallamiddag & Prisfest
Aftenens konferencier: Lars Hjortshøj
Kåring af Årets Ret i hovedkategorierne: HAV, LAND og SØDT, samt
Årets Særpriser: Bistro, Udskænkning, Betjening & Bar.
​
Kl. 23.00 - Efterfest med Champagne Bar II, 
Øl Bar, Kaffe Bar

Kl. 01.00 - Godnat og tak for i år.


Menuen er udarbejdet af Hotel- og Restaurantsskolens kokkeelever
 ​​SNACKS
  • Østers med vinaigrette på dild og malt, agurk og tagetes 
  • Rulle af Ingrid Ærter med semidried tomat og misohollandaise 
  • Sprød perlebyg, husets friskost med svampe og rødbedepulver 
  • Crustade med confiteret hvidløg og palmekål, grønne bønner og parmesan skum 
  • Cremet ostesuppe med ostebrød og grøn porre 

Gallamenu

1. servering
Bælgfrugter & Grønt 
Vin: Familia TORRES Clos Ancestral Forcada 2022 (Hans Just)

2. servering
Dampet kulmule med fiskefumé
Vin: 2021 Blange - Arneis, Ceretto (Theis Vine)

3. servering
Gougères med ost, blommekompot og hamp
Vin: NyeTimber Rosé NV (H.J. Hansen)

4. servering
Padella af Mariagertoba med ragout af gris, skorzonerrod og kørvel
Vin: Familia TORRES Clos Ancestral 2022 (Hans Just) & 
​2021 Sorì della Sorba 'Solo per Amore' Langhe Rosso (Laudrup Vin)

5. servering
Hvid chokoladeskal, kærnemælk & yuzumoussé med pæregelé og -sorbet
Vin: Furmint Tokaji Late Harvest Carpinus 2021 (Otto Suenson)
​

Efterfest
​​Champagne Bar · L'Esprit du Vin
Øl Bar · Husbryggeriet Jacobsen
Kaffe Bar · Nespresse Professional
Champagne Bar I · L'Esprit du Vin 
  • STAFFELTER HOF Ruby Soho · Pétillant Naturel
  • STAFFELTER HOF Panda Party PetNat · Mosel
  • STAFFELTER HOF Rizzy Starmust · Riesling Pétillant Naturel
  • WEINGUT EYMANN Riesling Extra Brut · Pfalz · Biodynamisch
  • WEINGUT EYMANN Blanc de Pinot Noirs · Extra Brut · Pfalz · Biodynamisch
  • WEINGUT EYMANN Blanc de Blancs Réserve · Brut Nature · Pfalz · Biodynamisch
  • WEINGUT EYMANN Cuvée No. 420 Rosé · Brut Pfalz · Biodynamisch
  • EVA FRICKE Pinot Noir Rosé Sekt Brut Nature Rheingau · Biologisch
  • SUGRUE SOUTH DOWNS The Trouble with Dreams · Extra Brut
  • CHAMPAGNE CHANOINE Réserve Privée Brut

Cocktail Bar · Duck & Cover

Caviar Bar · GastroUnika

Olivenoliebar · HippieHouse

Øl Bar · Husbryggeriet Jacobsen

Kaffe Bar · Nespresso Professional

Champagne Bar II · L'Esprit du Vin
  • FLEURY PERE & FILS Rosé de Saignée Brut · Biodynamique
  • FLEURY PERE & FILS Blanc de Noirs Brut · Biodynamique
  • LARMANDIER-BERNIER Longitude Blanc de Blancs Extra Brut Premier Cru Vertus · Biodynamique
  • LAUNOIS PÈRE & FILS Blanc de Blancs Brut Réserve · Grand Cru Le Mesnil
  • DE SOUSA & FILS Blanc de Blancs Extra-Brut Réserve Grand Cru Avize · Biodynamique
  • PHILIPPE LANCELOT Blanc de Blancs Vieilles Vignes Grand Cru Cramant · Brut Biodynamique
  • MARGUET PERE & FILS Rosé Extra Brut · Grand Cru Ambonnay Biodynamique
  • JACQUES SELOSSE Blanc de Blancs Brut Initial Grand Cru Avize

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture

Anmelderne motiverer deres afgørelse og gæster hjælper med afsløringen af årets vinder
Picture
En unik sammensat gourmet-menu bestående af særligt udvalgt råvarer fra en fødevareregion serveres for gæsterne
Picture
Tilbage til Årets Ret
Powered by Create your own unique website with customizable templates.