Prisfesten & Gallamiddag ved ÅRETS RET 2022
En unik oplevelse
Gallamiddagen & Prisfesten er kulminationen på ÅRETS RET.
Her serveres Gallamenu inkl. vinmenu, og de nominerede + vinderne af ÅRETS RET hyldes af de 320 gæster
Her serveres Gallamenu inkl. vinmenu, og de nominerede + vinderne af ÅRETS RET hyldes af de 320 gæster
Program 28. augst 2022
Fra kl. 17.00 - Velkomstområde med Snack-menuer, Champagnebar I, Kaffebar
Hotel- og Restaurantskolens kokkeelever og faglærer præsenterer en flot snack-menu.
Kl. 18.30 - Gallamiddag & Prisfest
Aftenens konferencier: Lars Hjortshøj
Kåring af Årets Ret i hovedkategorierne: HAV, LAND og SØDT & OST, samt
Årets Særpriser: Bistro, Udskænkning, Betjening, Smørrebrød & Bar.
Kl. 22.30 - 23.00 Kort "stræk ben"-pause
Kl. 23.00 - Efterfest med Champagnebar II
Kl. 01.00 - Godnat og tak for i år.
Fra kl. 17.00 - Velkomstområde med Snack-menuer, Champagnebar I, Kaffebar
Hotel- og Restaurantskolens kokkeelever og faglærer præsenterer en flot snack-menu.
Kl. 18.30 - Gallamiddag & Prisfest
Aftenens konferencier: Lars Hjortshøj
Kåring af Årets Ret i hovedkategorierne: HAV, LAND og SØDT & OST, samt
Årets Særpriser: Bistro, Udskænkning, Betjening, Smørrebrød & Bar.
Kl. 22.30 - 23.00 Kort "stræk ben"-pause
Kl. 23.00 - Efterfest med Champagnebar II
Kl. 01.00 - Godnat og tak for i år.
Menuen er udarbejdet af Hotel- og Restaurantsskolens kokkeelever og faglærer
SNACKS
Jomfruhummer – Røde stikkelsbær – Arla Unika ”Krondild - Muslinger Champagnebar (L'ESPRIT DU VIN) 1. servering Rimmet hvid fisk fra Hanstholm med sprød kål, grillet agurk, fennikel og kærnemælkssauce Vine Riesling Trocken - Vom Schiefer 2020, Weingut Ansgar Clüsserath (Theis Vine) 2021 Rodrigo Méndez, Albariño Cìes, Rias Baixas (Kjær & Sommerfeldt) 2. servering Langtidsstegt Grambogård-gris serveret med grillede, nye gulerødder, nye løg med brunet smør, løgsauce, tallerkensmækker og pommes Anna. Vine 2019 Pian Romualdo Barbera d´Alba, D.O.C. Prunotto Estate (H.J. Hansen Vin) Chianti Classico 2019, Castello di Querceto (Theis Vine) 3. servering Arla Unikas ”Sort Himmel” på belgisk maltvaffel med svampecreme, brombær og svampestøv Vine Crozes-Hermitage Blanc aux Betises 2020, Domaine les Bruyeres (Bichel Vine) Justinos Madeira Wines Fine Dry (Laudrup Vin) 4. servering Hvid chokolademoussekage med valnøddebund og ribsgelé, hvid ribssorbet og bronzefennikel Vin Cuvee Chérie Demi-Sec NV, Nyetimber (H.J.Hansen Vin) Efterfest Champagnebar (L'ESPRIT DU VIN) |
Champagnebar I - Velkomst
Champagnebar II - Efterfest
|
Prisreception ved ÅRETS RET 2020
De nominerede og vinderne af Årets Ret 2020 hyldes i forbindelse med en prisreception
søndag den 29. august 2021.
Program
Kl. 16:00 - 16:20 - Velkomstområde med snacks, champagne-, vin- & kaffebar - og mulighed for at hilse på alle deltagere
Kl. 16:20 - 17.00 - Kåring af Årets Ret i hovedkategorien: "HAV", samt særpriserne "Betjening", "Udskænkning" og "Bar"
Kl. 17:00 - 17:45 - Snacks, champagne-, vin- & kaffebar + netværk
Kl. 17:45 - 18:30 - Kåring af Årets Ret i hovedkategorierne: "LAND" og "SØDT & OST", samt særpriserne "Smørrebrød" og "Bistro"
Kl. 18:00 - 19:00 - Snacks, champagne-, vin- & kaffebar + netværk
søndag den 29. august 2021.
Program
Kl. 16:00 - 16:20 - Velkomstområde med snacks, champagne-, vin- & kaffebar - og mulighed for at hilse på alle deltagere
Kl. 16:20 - 17.00 - Kåring af Årets Ret i hovedkategorien: "HAV", samt særpriserne "Betjening", "Udskænkning" og "Bar"
Kl. 17:00 - 17:45 - Snacks, champagne-, vin- & kaffebar + netværk
Kl. 17:45 - 18:30 - Kåring af Årets Ret i hovedkategorierne: "LAND" og "SØDT & OST", samt særpriserne "Smørrebrød" og "Bistro"
Kl. 18:00 - 19:00 - Snacks, champagne-, vin- & kaffebar + netværk
Hotel- og Restaurantskolens kokkeelever og faglærer præsenterer en flot snack-menu med 20 snacks.
Bio Champagnebar
|
Vinbar
|
|
SPANIEN
ITALIEN
FRANKRIG
PETER SISSECK
|
Champagnebaren præsenteres af L'ESPRIT DU VIN
|
Vinbaren præsenteres af L'ESPRIT DU VIN & Laudrup Vin
|
Vand leveres af San Pellegrino/Acqua Panna
|
Kaffebaren præsenteres af Coffee by Storm
|
Prisfesten & Gallamiddag ved ÅRETS RET 2019
Program 1. september 2019
Fra kl. 17.00 - Velkomstområde "Fra os i Thy", Snack, Ølbar, Champagnebar Kl. 18.45 - Gallamiddag & Prisfest - menutema "Fra os i Thy" inkl. kåring af Årets Ret i hovedkategorierne: HAV, LAND og SØDT & OST, samt Årets Særpriser: Bistro, Udskænkning, Betjening, Smørrebrød & Bar. Kl. 23.00 - Efterfest Kl. 01.00 - Godnat og tak for i år. Gallamenu & Vinmenu 2019Hotel- og Restaurantskolen i Valby har i samarbejde med "Fra os i Thy"
udviklet menuen - og står i spidsen for gallamiddagen. Råvare af højeste kvalitet kommer fra passionerede producenter i Thy og Hanstholm-området. Snack
Salat af blåmuslinger med spidskål Røget hjort med peberrod, Hjorte-spegepølse Østers med havtorn/glaskål, Østers med vinagreitte Souffle af mørksej med kål Champagnebar, ølbar 1. forret Pocheret dansk blæksprutte Serveret i lys bouillon 2016 Louro Godello Valdeorras Rafael Palacios 2016 Abadia de San Campio, Albariño 'Mariñero' · Rías Baixas · Magnum 2. forret Glasbagt torsk Serveret med beder, fiskefumet & smør med urter fra Thy 2016 Terras Gauda · Rías Baixas O Rosal · Magnum Hovedret Pocheret kylling Serveret med jomfruhummer, croquette & sølvbeder Samt sauce med speltøl 2015 Chat Sauvage Pinot Noir 2017 Guimaro Finca Meixeman Ribera Sacra Oste Kornblomst med rødløg Røget Vesterhav med nødder Fyrtårn med hvid chokolade Rød kloster med hyben Serveret med 2 slags knækbrød Vin de France (2018) Cuvée Sweet dreams, Julie et Toby Bainbridge (Transporteret med Sejlskibet Nordlys til Knippelsbro) Desserter Parfait af whisky med karamel & malt Vandbakkelse med citron & krondild Entremet af økologisk mørk chokolade med solbær Mousse af bær Signaturchokolade med smag af Thy Kaffebar Gallamenu og vine 2018Velkomst
Snack: surdejs sticks, skinke & tang Velkomstdrik: Copenhagen Distillery Gin (økologisk Bay Leaf Gin) & Tonic (Fat Dane) *** Tomatconsommé med grønt & urter Haart to Haart Riesling, Mosel. MGM *** Dampet fisk med kål & citronsauce 2017 Pfaffl Wein 1 Riesling/Grüner Veltliner/Pinot Blanc, Weingutt Pfaffl, Østrig *** Gris på 3 måder, grønt & syltede syrlige bær 2017 Domaine Mas Baux La Vie en Rouge IGP, Syrah, Côtes Catalanes, Languedoc Roussillon & 2016 Las Tres Filas, Bodegas Marayo, Bierzo, Castilla Y Leon *** Røde Mor Græs-mælksost & Økologisk Naturgræs-mælksost med tilbehør Vincent Eymann Blanc de Pinot Noirs Extra-Brut, Pfalz - Biodynamisch *** Hvid chokolade & æblevarianter Frederiksdal RØD *** Vand til Gallamiddagen kommer fra ISKILDE og San Pellegrino/Acqua Panna Champagnebar 2018ved L'Esprit du Vin
FLEURY PERE & FILS Rosé de Saignée Brut ¤ Magnum Courteron ~ Biodynamique ~ WWF *** DE SOUSA & FILS Rosé Brut Avize ~ Biodynamique *** MARGUET PERE & FILS SHAMAN 14 Rosé ¤ Brut Nature Grand Cru ~ Biodynamique Nature sans dosage & SO2 *** FLEURY PERE & FILS Blanc de Noirs Brut ¤ Jeroboam ~ WWF Courteron ~ Biodynamique *** DE SOUSA & FILS Blanc de Blancs Brut Réserve ¤ Magnum Grand Cru Avize ~ Biodynamique *** MARGUET PERE & FILS SHAMAN 13 ¤ Brut Nature Grand Cru ~ Biodynamique Nature sans dosage & SO2 *** FLEURY PERE & FILS Sonate 2011 ~ Extra Brut Nature Biodynamique ~ Sans SO2 *** DE SOUSA & FILS Cuvée des Caudalies {1995 ~ 2011} Grand Cru Avize ~ Biodynamique *** MARGUET PERE & FILS Ambonnay 2011 Vieilles Vignes ¤ Brut Nature Grand Cru Ambonnay ~ Biodynamique Nature sans dosage & SO2 *** JACQUES SELOSSE Blanc de Blancs Brut Initial Grand Cru Avize Kaffebarved The Coffee Collective
|
Anmelderne motiverer deres afgørelse og gæster hjælper med afsløringen af årets vinder
En unik sammensat gourmet-menu bestående af særligt udvalgt råvarer fra en fødevareregion serveres for gæsterne