BEMÆRK at vi 2020 ikke får mulighed for at gennemføre prisfest og gallamiddagen i forbindelse med Årets Ret.
Vi håber meget på at kunne afholde festen for alle restauranterne i 2021 under normale forhold.
Vi håber meget på at kunne afholde festen for alle restauranterne i 2021 under normale forhold.
Prisfesten & Gallamiddag ved ÅRETS RET
En unik oplevelseGallamiddagen & Prisfesten er kulminationen på ÅRETS RET.
Her serveres Gallamenu inkl. vinmenu, de nominerede og vinderne af ÅRETS RET hyldes af de 320 gæster Program 1. september 2019
Fra kl. 17.00 - Velkomstområde "Fra os i Thy", Snack, Ølbar, Champagnebar Kl. 18.45 - Gallamiddag & Prisfest - menutema "Fra os i Thy" inkl. kåring af Årets Ret i hovedkategorierne: HAV, LAND og SØDT & OST, samt Årets Særpriser: Bistro, Udskænkning, Betjening, Smørrebrød & Bar. Kl. 23.00 - Efterfest Kl. 01.00 - Godnat og tak for i år. Gallamenu & Vinmenu 2019Hotel- og Restaurantskolen i Valby har i samarbejde med "Fra os i Thy"
udviklet menuen - og står i spidsen for gallamiddagen. Råvare af højeste kvalitet kommer fra passionerede producenter i Thy og Hanstholm-området. Snack
Salat af blåmuslinger med spidskål Røget hjort med peberrod, Hjorte-spegepølse Østers med havtorn/glaskål, Østers med vinagreitte Souffle af mørksej med kål Champagnebar, ølbar 1. forret Pocheret dansk blæksprutte Serveret i lys bouillon 2016 Louro Godello Valdeorras Rafael Palacios 2016 Abadia de San Campio, Albariño 'Mariñero' · Rías Baixas · Magnum 2. forret Glasbagt torsk Serveret med beder, fiskefumet & smør med urter fra Thy 2016 Terras Gauda · Rías Baixas O Rosal · Magnum Hovedret Pocheret kylling Serveret med jomfruhummer, croquette & sølvbeder Samt sauce med speltøl 2015 Chat Sauvage Pinot Noir 2017 Guimaro Finca Meixeman Ribera Sacra Oste Kornblomst med rødløg Røget Vesterhav med nødder Fyrtårn med hvid chokolade Rød kloster med hyben Serveret med 2 slags knækbrød Vin de France (2018) Cuvée Sweet dreams, Julie et Toby Bainbridge (Transporteret med Sejlskibet Nordlys til Knippelsbro) Desserter Parfait af whisky med karamel & malt Vandbakkelse med citron & krondild Entremet af økologisk mørk chokolade med solbær Mousse af bær Signaturchokolade med smag af Thy Kaffebar Gallamenu og vine 2018Velkomst
Snack: surdejs sticks, skinke & tang Velkomstdrik: Copenhagen Distillery Gin (økologisk Bay Leaf Gin) & Tonic (Fat Dane) *** Tomatconsommé med grønt & urter Haart to Haart Riesling, Mosel. MGM *** Dampet fisk med kål & citronsauce 2017 Pfaffl Wein 1 Riesling/Grüner Veltliner/Pinot Blanc, Weingutt Pfaffl, Østrig *** Gris på 3 måder, grønt & syltede syrlige bær 2017 Domaine Mas Baux La Vie en Rouge IGP, Syrah, Côtes Catalanes, Languedoc Roussillon & 2016 Las Tres Filas, Bodegas Marayo, Bierzo, Castilla Y Leon *** Røde Mor Græs-mælksost & Økologisk Naturgræs-mælksost med tilbehør Vincent Eymann Blanc de Pinot Noirs Extra-Brut, Pfalz - Biodynamisch *** Hvid chokolade & æblevarianter Frederiksdal RØD *** Vand til Gallamiddagen kommer fra ISKILDE og San Pellegrino/Acqua Panna Champagnebar 2018ved L'Esprit du Vin
FLEURY PERE & FILS Rosé de Saignée Brut ¤ Magnum Courteron ~ Biodynamique ~ WWF *** DE SOUSA & FILS Rosé Brut Avize ~ Biodynamique *** MARGUET PERE & FILS SHAMAN 14 Rosé ¤ Brut Nature Grand Cru ~ Biodynamique Nature sans dosage & SO2 *** FLEURY PERE & FILS Blanc de Noirs Brut ¤ Jeroboam ~ WWF Courteron ~ Biodynamique *** DE SOUSA & FILS Blanc de Blancs Brut Réserve ¤ Magnum Grand Cru Avize ~ Biodynamique *** MARGUET PERE & FILS SHAMAN 13 ¤ Brut Nature Grand Cru ~ Biodynamique Nature sans dosage & SO2 *** FLEURY PERE & FILS Sonate 2011 ~ Extra Brut Nature Biodynamique ~ Sans SO2 *** DE SOUSA & FILS Cuvée des Caudalies {1995 ~ 2011} Grand Cru Avize ~ Biodynamique *** MARGUET PERE & FILS Ambonnay 2011 Vieilles Vignes ¤ Brut Nature Grand Cru Ambonnay ~ Biodynamique Nature sans dosage & SO2 *** JACQUES SELOSSE Blanc de Blancs Brut Initial Grand Cru Avize Kaffebarved The Coffee Collective
|
Anmelderne motiverer deres afgørelse og gæster hjælper med afsløringen af årets vinder
En unik sammensat gourmet-menu bestående af særligt udvalgt råvarer fra en fødevareregion serveres for gæsterne